Over ons

 Ons verhaal,

De afgelopen tien jaar hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd in de wereld van webdesign. Na onze opleidingen, onder andere als publisher, digitale marketing en werkervaring met het ontwikkelen van digitale platformen, waren we ervan overtuigd dat veel digitale zaken vaak veel te lastig worden gemaakt. 

Bij het realiseren van een complex platform, waar men al een jaar mee bezig was, werd met onze simpele aanpak de klus in een hand omdraai geklaard. Dit was voor ons het startschot om een academy te starten, waar we webdesign op een simpele en toegankelijke manier mogelijk maken voor echt iedereen!

Wij vinden het belangrijk om iedereen te kunnen laten ervaren wat het betekent om met zelfvertrouwen te kunnen navigeren op de digitale snelweg. Ook als je niet bent opgegroeid met het internet of al wat ouder bent. Het belangrijkste wat wij mensen willen laten ervaren is het hebben van digitale skills, waarmee iedereen in staat wordt gesteld om de “titel” webdesigner te kunnen hebben.

Het moment, waarop onze studenten de bootcamp hebben afgerond en ze  een triomfantelijke blik hebben van “Hey, I can do this!”, is voor ons elke keer weer een moment van bevestiging. Wij staan voor het delen van kennis en het empoweren van mensen, om in begrijpelijke taal, effectieve digitale vaardigheden te leren.

Omdat we zo overtuigd zijn van onze “learn by doing” methode, bieden we een niet goed, geld terug garantie aan en krijg je ook nog twee weken fair use policy ondersteuning met je website.

Dus, ben je enthousiast over ons aanbod en wil je iets nieuws leren waar je je leven lang profijt van zult hebben?  Schrijf je dan nu in of contact ons  voor een bel afspraak.

Het beste project waar je aan kunt werken dat ben je zelf!

Tom van Reijn

Tom is medeoprichter van Digital Nomads Bcn en verantwoordelijk voor het WordPress en Site Ground gedeelte van de bootcamp. Als Tom niet aan het werk is, is hij bezig met zijn hobby’s zoals; hardlopen, peddelsurf, Italiaans eten en de voetbalclub FC Barcelona. Ook verslind hij minimaal 2 uur aan audio Books per dag, zowel ter educatie als ter ontspanning 

Martina Guzman

Martina is medeoprichter van Digital Nomads Bcn en verantwoordelijk voor het DIVI design gedeelte en de Spaanstalige bootcamps. Als gecertificeerd Design Thinker en pitch coach, staat Martina voor het empoweren van vrouwen in alle lagen van het bedrijfsleven. In haar vrije tijd geeft Martina workshops en lezingen. Zij is gek op Italiaans eten, muziek en reizen.